Audio
Coaching

Onze auteurs

Jeroen Basten

Jeroen Basten is behalve docent mens en maatschappij in het voortgezet onderwijs en auteur van een landelijk uitgegeven digitale lesmethode, ook een pioneer van het eerste uur op het gebied van kunstmatige intelligentie toegepast in het dagelijks leven.

Natasja Beumer

Natasja Beumer is een zeer ervaren reisbegeleider die al honderden reizigers begeleid heeft tijdens reizen in alle delen van de wereld.

Marja Paalman

Marja Paalman werkte ruim 20 jaar in het voortgezet onderwijs als docente Nederlands en maatschappijleer. Daarnaast heeft zij 15 jaar ervaring op het gebied van Nederlands voor anderstaligen, onder andere als docente NT2 aan een ROC.

Anneke Koorn

Anneke Koorn is een ervaren freelance docent NT2 en werkt o.a. voor het Talencentrum van de Erasmus Universiteit en voorheen bij het Albeda College. Anneke schreef samen met Emmeke Boot het succesvolle boek Dagelijkse taal.

Anneke van den Broek

Anneke van der Broek is afgestudeerd in de Franse taal- en letterkunde en al vele jaren werkzaam als taaltrainer NT2 en auteur van NT2-materiaal.

Eric Jan van Dorp

Eric Jan van Dorp is van huis uit docent VO, maar al vele jaren werkzaam als auteur en uitgever van uiteenlopende titels.

Fros van der Maden

Fros van der Maden heeft Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd. Ze werkt sinds 1985 met volwassen anderstaligen en combineert onderwijs met educatief schrijven voor het schoolvak Nederlands en voor Nederlands als tweede taal.

Jenneke de Nerée

Jenneke de Nerée is al vele jaren werkzaam als docent Nederlands als tweede taal en ontwikkelde diverse NT2 leermaterialen.

Maik Klaassen

Maik Klaassen, is geboren in Australië en verhuisde op 25-jarige leeftijd naar Nederland. Na zijn studie Vertalen en Tolken, doceerde hij lange tijd Nederlands als vreemde taal aan expats.

Margreet Kwakernaak

Margreet Kwakernaak heeft een eigen taalschool in Almere en ontwikkelde al diverse boeken op het gebied van NT2.

Monique Schoorl en Nel Eijk

Monique Schoorl en Nel Eijk, de bedenksters van het 1,2,3-principe zijn beiden als taaltrainer verbonden aan Fiolet taaltrainingen in Purmerend.

Murat S. Atalay

Murat S. Atalay is een ervaren docent Nederlands voor Turkstaligen. De kennis die hij in jaren op dit gebied heeft opgedaan heeft hij samengebundeld in zijn NT2 boek voor Turkssprekenden.

Helga van Loo en Peter Schoenaerts

Helga van Loo en Peter Schoenaerts hebben beiden ruime ervaring hebben op het gebied van Nederlands als tweede taal, oa als docenten op de universiteit Leuven.

Ria van der Knaap

Ria van de Knaap is al sinds 1989 werkzaam als docente Nederlands als tweede taal. Zij heeft op alle niveaus lesgegeven. Eerst bij de Rotterdamse Dag-en Avondscholen en later bij het ROC Albeda College in Rotterdam en omstreken.

Jeroen C. Muts

Jeroen C. Muts is docent en auteur van verschillende titels.