Audio
Coaching

Coaching

Karin Wouters is een deskundige coach en begeleider die zich o.a. richt op het ondersteunen van startende schoolleiders.

In de complexe wereld van onderwijs en organisatiemanagement is Karin een expert in het begrijpen en be├»nvloeden van menselijk gedrag. Ze gelooft sterk in het adagium ‘There are no such things as organizations, there are only people who behave‘, wat benadrukt dat het gedrag van individuen de kern vormt van elke organisatie.

De expertise van Karin omvat:

  • Teambuilding begeleiding: Ze helpt teams bij het verbeteren van hun samenwerking en prestaties door middel van effectieve teambuildingactiviteiten.
  • Begeleiding en coaching (startende) schoolleiders: Als startende schoolleider is het belangrijk om te wennen aan nieuwe taken en verantwoordelijkheden. Karin richt zich daarom vooral op people management en onderwijskundig leiderschap.
  • Workshops over professionele cultuur, gesprekkencyclus en leiderschap: Karin biedt inzichten en training op het gebied van het ontwikkelen van een gezonde professionele cultuur, effectieve communicatie en leiderschapsvaardigheden.
  • Coaching en begeleiding van groepen docenten: Ze ondersteunt docentengroepen bij specifieke onderwerpen, zoals pedagogische cultuur, leerdoelgericht werken en gepersonaliseerd leren.

Karins benadering is geworteld in oprechte interesse in anderen, het vermogen om tussen de regels door te luisteren en coachen vanuit een positie van gelijkwaardigheid. Ze maakt gebruik van diverse methodieken, zoals beeldcoaching, om de natuurlijke talenten van individuen en teams aan het licht te brengen en hun onbenutte potentieel te ontsluiten.

Meer weten?
Of je nu een startende schoolleider bent die begeleiding nodig heeft of behoefte hebt aan verandering en verbetering in je onderwijsinstelling, Karin staat klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar succesvol leiderschap en organisatieontwikkeling. Ontdek hoe zij je kan helpen om effectief te navigeren in de uitdagende wereld van het onderwijs. Stuur een mail naar: info@vandorp-educatief.nl